Det er torsdag i slutten av januar, og tid for en av våre nyere tradisjoner. Et vennepar av oss reiser til Spania i starten av februar, og de blir der til starten av mai. Dette skjer hvert år, og vi har begynt å ta en avskjed med dem ved å spise ute i slutten av januar. Vi er tre par som derfor møtes denne dagen.
Jo, vi møtes til et tapasmåltid på Anchas Bodega i Drammen. Der har de et stort utvalg av svært velsmakende tapas. Vi nyter følgende:
pimientos de padro – spanske grønne paprika med salt
patatas bravas – spanske poteter
panert fetaost med rødløksmarmelade
gambas – scampi med hvitløk og chili
hjemmelagde kjøttboller med tomatsaus
indrefilét med trøffelsmør
dadler surret i bacon
brød med aioli
Dette er bare noen av rettene som tilbys. Vi tar dobbel porsjon av en del av rettene, og vi drikker rødvin til maten.
Kvelden avsluttes med en drink på Mesa Libre.
Neste gang vi treffes alle sammen blir 25. mars – i Spania! Vi gleder oss!
Det var en hyggelig aften og ferien må jo feires:)
Koselig med slike tradisjoner 😊
Ja-og veldig godt! 🤗
Høres ut som en fin tradisjon! Min yngste datter har jobbet på Mesa Libre tidligere, mens hun studerte i Drammen.
Fantastisk tradisjon, og nydelig mat sammen med gode venner😀
Ja, ikke sant? 🤗