Husmorgenet slår til!

I dag er det på tide å fylle opp fryseren igjen med litt bakevarer. Siden Trond har cøliaki, må jeg bake glutenfrie brød til ham. Har funnet en oppskrift på et brød som han liker veldig godt, og da er det bare å sette i gang!
En blanding av glutenfritt fint og grovt mel pluss ulike frø blir dette bra!


Tilsetter deigen også to raspede gulrøtter.

Så er det tid for mine rundstykker! Hvetemel, sammalt hvete, sammalt rug og havregryn, i tillegg til solsikkefrø, gresskarkjerner, linfrø, salt og sukker, samt gulrot og tranebær. Dette blir bra!

Det ble virkelig bra!

Nå tror du kanskje husmoren gir seg for dagen- men nei, da! Jeg topper dagen med å lage min helt egen blomkålsuppe!

Det smakte godt!

God helg!

2 kommentarer

      1. Ja, de er gode. Glutenfrie brød er veldig dyre, ja det gjelder for all glutenfri mat. Vi sparer mye på å handle glutenfritt mel og pasta i Sverige, og enda mer sparer jeg når jeg baker brødet selv. 🤗

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg