Årets dugnad er over!

21.11.20
Vi startet klokka kvart på ni i morges, og er ferdig nå, klokka ti over halv syv. Hanne, Solveig og jeg har skåret kjøtt i ett, kun en pause på 20 minutter. 90 kilo elg (slaktevekt) er nå renskåret, og karbonadedeigen er kvernet.

Mannfolka kom hjem etter endt jakt, kvernet kjøttet og la karbonadedeigen i porsjonsposer. Godt å få hjelp med det! Niesen min, Kristin, laget deilige vafler til oss i pausen, så her har alle vært i sving!

Kjøtt som skal kvernes til karbonadedeig
Kjøtt til gryter eller grilling 

Ytrefileten er det morsomt å renskjære. Det er så stor forskjell før og etter! 

Underveis koser vi oss med en liten dram – eller to. 
i år hadde Hanne kjøpt en Vianvang, og denne var veldig god! 

Det er litt av en sjau, men nå sitter vi damene i sofaen med et velfortjent glass rødvin mens mannfolka lager middag. Herlig! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg