Alltid tapas på skjærtorsdag.

Påsketradisjoner – alle familier har vel sine egne.
Her på Støle har vi følgende tradisjoner:

Tapas skjærtorsdag
Pinnekjøtt kokt på bålpanna langfredag
Lammestek og påskeleker påskeaften

Vi har vært her siden lørdag, og fra i morgen fylles hytta opp med barn, svigerbarn og barnebarn.
Det bli koselig!

I dag har vi altså hatt tapas. Vi er tre familier som spiser sammen, vi setter sammen menyen i fellesskap og fordeler rettene mellom oss.
Dagens meny er som følger:

Lakseloin med vårløk, spises rå

Småpoteter

Seranoskinke

Tomater og mozzarella

Små paier

Kjøttboller

Salat

Dadler surret med bacon

Tilbehør: focaccia og aioli
Dessert: iskake

Tror du det smakte?
Ja, det var kjempegodt!

Hanne, svigerinnen min, husket å legge pinnekjøttet i vann, og da er også morgendagens måltid sikret!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg