Skrim – dugnadsånd og sykkelbro

24.08.19

10 personer møter klokken 10.00 til dugnad ved Vesle Stølevann. Jeg er en av dem, og da jeg ser hva vi skal lage, er jeg glad for at det er snekkerkyndige folk blant oss! Jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal lage en sykkelbro, men sammen med mine dugnadskamerater skal nok dette gå bra. 

Vi er tre damer og resten menn. Utstyrt med treningsklokke og GPS setter vi i gang, og etter fire timer kan vi konstatere at vi har gått 6 km og rundt 13000 skritt! Strekningen vi har gått, er fra parkeringsplassen og bort til myra, så tilbake igjen, så en gang til og enda en gang, og slik fortsetter det til vi har båret alle materialene som skulle til. 

Det er Hytteeierforeningen som sammen med Skrim Hytteservice arrangerer dugnaden. Flott at man kan samarbeide om slike tiltak! Jeg tenker at dugnad er bra- man stiller opp og hjelper hverandre. Man blir kjent med nye mennesker, og etter at man er ferdig, blir man veldig stolt! Jeg er i alle fall veldig stolt over hva vi fikk gjort på fire timer i dag, og broa vil stå der i mange, mange år. Hver gang jeg går på den vil jeg tenkte at jeg har vært med å lage den. 

Her legger vi rammene for broa. 
I startgropa. 
Nå er vi godt i gang! 
Skikkelig pent arbeid! 
Etter hvert får vi også hjelp av en flink gutt! 
Broa må også testes! 
Ferdig! 

Det ble veldig bra! 

Håper alle som leser dette stiller opp neste gang det inviteres til dugnad! Det er sosialt og man gjør noe i fellesskap. Det vi har laget i dag, vil glede oss selv og mange andre i lang tid fremover. 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg