Litt luksus i slutten av ferien – Wassilioff i Stavern, del 3

09.08.21

Klokka åtte møter vi i restauranten. En stilig restaurant med vakre møbler. 

Det er alltid hyggelig å nyte et godt måltid der det er duk på bordet og hvite tøyservietter. 

Vi har mange muligheter hva gjelder meny- 

Vi kan velge en fem retters eller tre retters meny, og vi kan velge fra à la carte-menyen. Vi velger det siste, og valget faller på følgende retter: 

Forrett:

Italiensk carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccola og høvlet parmesan – kr 125,-

Hovedrett:

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus og tranebær – kr 295,-

Det smaker utrolig godt – vi nyter både maten, rødvinen og den koselige atmosfæren, ikke minst besørget av en hyggelig kelner. 

Man tenker gjerne at det er dyrt å spise på hotell, men det er ikke tilfelle. Vi betalte faktisk mer i går for fiskesuppe og ørret, og da spiste vi på en bryggerestaurant der bordet var seigt av antibac og der de kun hadde papirservietter. Jeg vil si det var to ulike verdener, ikke minst hva interiør  og stemning angår. 

 

Dagen etter, 10.08.21

Vi kan nå se tilbake på en vellykket helg fylt av gode opplevelser som vi vil ha med oss videre. 
Vi planlegger nå en langweekend i Geilo i november kanskje på Vestlia resort. Tenker det er godt å ha noe å se frem til! 
 

Vi kan så absolutt anbefale et opphold på Wassilioff! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg