Etter å ha jobbet med vedboden i fem timer, kan jeg endelig ta en liten sopptur!
Poteter fra kjøkkenhagen skåret i skiver, paprika fra terrassen hjemme, vårløk fra kjøkkenhagen, samt squash og brokkoli fra butikken!
I tillegg litt vann, fløte, en buljongterning og salt og pepper.
Må også ta med kyllingfilet -kjøpt på Nordbysenteret. Den er ikke kortreist, men den var billig, da!
Nå pleier ikke vi å handle i Sverige, men det blir to eller tre turer i året for å kjøpe glutenfritt mel, glutenfrie knekkebrød og glutenfri spagetti og pasta. Slik har det blitt etter at cøliakien har kommet i hus!
Og du, det smakte helt fortreffelig! 🤗
Så mye traktkantarell som du vil ha!!! 😳
Sving innom med ei bøtte til meg da!! Hahaha.. 🥰😂🐰
Men du,når traktkantarellen først kommer, er det jo traktkantarell over alt!😂
Ser aldri noen.. 🐰
Herlig måltid su tilbereder. Jeg bli mer og mer inspirert å ha kjøkkenhage:) Jeg skal gjøre det nestenår:)
Det må du! Veldig fint å dyrke sin egen mat! 😃
Dette så ut til å være litt av et lekkert måltid – mmmm med alt det spennende tilbehøret 🙂
Ja, det var veldig godt! 🤗
Kjekt med så mye kortreist mat! 😀
Ja! 🤗