En skikkelig god middag!

Etter å ha jobbet med vedboden i fem timer, kan jeg endelig ta en liten sopptur!

Jeg finner et par steinsopp, traktkatarell ( så mye jeg vil ha), noe kantarell, mye smørsopp, noe piggsopp og mye sleipsopp!

En god blanding, kan du si!

Men det smaker veldig bra – stekt i smør, med salt og pepper! Kortreist tilbehør!

Grønnsaker må vi også ha!
Poteter fra kjøkkenhagen skåret i skiver, paprika fra terrassen hjemme, vårløk fra kjøkkenhagen, samt squash og brokkoli fra butikken!
I tillegg litt vann, fløte, en buljongterning og salt og pepper.

Vær så god!
Må også ta med kyllingfilet -kjøpt  på Nordbysenteret. Den er ikke kortreist, men den var billig, da!

Nå pleier ikke vi å handle i Sverige, men det blir to eller tre turer i året for å kjøpe glutenfritt mel, glutenfrie knekkebrød og glutenfri spagetti og pasta. Slik har det blitt etter at cøliakien har kommet i hus!

C’est servi!
Og du, det smakte helt fortreffelig! 🤗

9 kommentarer

Siste innlegg