Innvielse av terrassen våren 2024

Terrassen vår er noe av det fineste ved hele leiligheten. 26 kvadratmeter, halvparten under tak
Her har jeg blomster og tomater i sommerhalvåret, men den fineste tiden på terrassen er i mars, april, mai, august og september. Dessverre har vi hatt en veldig kald vår, og det har ikke vært særlig fristende å sette seg ut.

Men i kveld, etter en tur til Knabben, ble terrassen innviet.
Med ullgenser, skinn og pledd.

Det er bare fire grader når vi setter oss ut. Varmelampen må være på, det er et must på en kveld som denne. Har ikke sjekket strømprisen denne kvelden, men det er verdt det, nesten uansett pris.

En flaske rødvin hører også med, selv om det er midt i uka. Trond jobber ikke onsdager, så det går fint. Da ligger alt til rette for en fin kveld!

I starten, rundt klokka sju, er det ganske så lyst.

Men etterhvert senker mørket seg, og det er da det blir så fint. Det er akkurat som om mørket pakker oss inn, og stearinlys i lyktene kommer til sin rett.

Ferieminner strømmer på, en lyslykt i keramikk fra Kreta,

og to små lysholdere fra Tyrkia.

Ferieminner strømmer på, og vi gleder oss til ny tur til Marmaris i september.Men først skal vi nyte resten av våren og en deilig sommer.

Etter to timer trekker vi inn igjen. Temperaturen er nå tre grader, vi kunne jo ha sittet litt lengre, men nyhetene på TV 2 er et greit alternativ. Det er jo litt kjølig, må innrømme det. Men terrassen er igjen innviet, en ny terrassesesong venter oss. Herlig!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg